Corvette Club Norway (CCN) ble stiftet høsten 1992. I en annonse i Aftenposten ble det søkt etter Corvette entusiaster, og det resulterte i at 15 personer møtte opp den høsten i 1992 og Corvette Club Norway ble dannet desember samme år.

Lokalavdelinger:

De første årene var CCN en østlandsk basert klubb og dagens avdeling Østlandet ble drevet av styret. Etter hver dukket det opp flere og flere Corvetter i Norges land og behovet for egne lokallag dukket opp. Lokalavdelingene skulle gi medlemmene lokalt et større og bedre aktivitetsnivå. Avdeling Rogaland var først ut og var eneste lokalavdeling frem til 2004. Dette året gikk startskuddet for en ekspansjon av CCN som klubb. Med flere lokalavdelinger kom også flere medlemmer og aktiviteten rundt Corvette økte. I dag har CCN 8 lokalavdelinger:

Noen fakta om CCN:

• CCN har i 2011 ca. 1000 medlemmer.
  • Ordinært medlemskap i CCN koster 500 kr per år.
  • Juniormedlemskap 0 - 18 år koster 250 kr per år og familiemedlem koster 100 kr per år.
  • CCN har eget medlemsblad, Corvette Journalen. Dette kommer ut 4 ganger i året.
  • CCN er for alle som har spesiell interesse av Corvette.
  • Det er ingen betingelse å eie en Corvette for å bli medlem.
  • CCN er tilknyttet AMCAR som en merkebilklubb.

Omprofilering anno 2007:

Med den økende medlemsmassen, den økende antall lokallag og med en større tyngde som klubb, var det i 2007 klart for en omprofilering av klubben. Nettsider, medlemsblad og logo fikk et nytt og mer moderne utseende.

1992 – 2006

2007 – i dag