Tankmålerproblemer C5

Svar
JVP
Corvette-Newbie
Corvette-Newbie
Innlegg: 2
Registrert: tor jul 04, 2019 16:34
Kontakt:

Tankmålerproblemer C5

Legg inn av JVP » søn jul 14, 2019 12:19

Hei

Jeg ser på amerikanske forum at temaet tankmålerproblemer stadig dukker opp. Jeg ser at det har vært innlegg om dette også på CCN. Jeg har selv ikke dette problemet, men ønsker å være i "forkant". Bør man ha på tilsetningsstoff på tanken for å hindre dette, eller eventuelt fylle 98 oktan på Shell, der de har v-power tilsetning? Hva gjør dere?

Brukeravatar
C5_2000
Corvette-Fanatic
Corvette-Fanatic
Innlegg: 635
Registrert: ons nov 28, 2007 19:31
Sted: Søgne
Kontakt:

Re: Tankmålerproblemer C5

Legg inn av C5_2000 » søn jul 14, 2019 12:57

Hei .

Jeg begynte ifjor å fylle på en flaske Techron på tanken(e) før jeg satte bort bilen ifjor dvs jeg kjørte ned nivået til 1/4 dvs høyre tank tom og venstre tank ca halvfull . Deretter fyllte jeg opp med bensin til tankmåleren viste helt full og kjørte litt før jeg satte bort bilen for vinteren .
Ved å gjøre det på denne måten blandes Techron inn i bensinen i begge tankene og rør (C5 har to tanker og to tankmålere) .Slik håper jeg virkestoffene fra Techron kan fjerne evt belegg på begge tankmålerene (sleperingsflatene) og det går lang tid til jeg får slike problemer.
Dette vil jeg gjøre hver høst fremover . I USA blander enkelte inn Techron oftere , men jeg kjører såpass lite at det holder med en gang før vinteropplag :D

Det er for 97- med 04 ikke så mye arbeid dersom man må ut med disse målerene . Jeg
demonterte høyre tankmåler på en 00 modell ifjor sommer
http://www.corvetteclub.no/forumet/10/7998

Er også en orifice(struping) i slangeveien til sugepumpen i høyre tank som kan gå tett i tillegg til målere som kan begynne å fuske .

Jeg kjøper min Techron her :
https://www.teknisk-salg.no/produkt/kje ... for-bensin

mvh Øystein

Svar

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest