Siste nytt

CCN Landstreff 2019 – nyhetsbrev uke 20

Det gode været fortsetter – er du ute og viser frem go-bilen?

På fredagen har mange av oss vært ute og nytt bølgan den blå om bord i båten Flesa sammen med kaptein Andre i den vakre skjærgården rundt Langesund.  Vel hjemme skal vi fortsette vår sosiale mingling med god mat.  Hotellet starter opp grillene på baksiden av hotellet og byr på en meny med 2 ulike pølser, hamburgere , spareribs og entrecôte. Tilbehør  er rå løk, sprøstekt løk,  agurkmix,  kryddersmør.,  klassisk hjemmelaget potetsalat, grønn frisk salat & tomatsalat, samt grillet mais og bakt potet og brød.  Så her bør det være noe for alle.

Jæger&Meister – Kjell Arild og Rolf – kommer til oss og underholder utover kvelden.  Og vi planlegger å etter hvert engasjere oss sammen med dem i samstemt allsang.  Vi deler ut sanghefter så du slipper å huske teksten fra da du var ung…… Syng med – nabo’n synger like falskt som deg!  Og det gir god stemning rundt bordene.  Så får vi se om det blir en svingom på dansegulvet også – Kjell Arild og Rolf har i alle fall musikken som skal til. 

Vi ser frem til en hyggelig kveld ute – kan nok bli litt hustri utover i de sene timer så ta med en god jakke.

 

Vel møtt!

Arne Jonny

 

 

CCN Landstreff 2019 – nyhetsbrev uke 19

Facebook strømmer over av reportasjer fra biltreff over det ganske land – håper du møter opp og støtter de lokale arrangørene.

Landstreffets andre dag – fredag – lar oss nyte den lokale skjærgården.  Bygget i Tomrefjorden i Møre og Romsdal i 1936 og brukt i hval- og selfangst i
Atlanterhavet frem til 1985. Gikk deretter frem til 1990 som skoleskip med navnet «Skuleskipet Rundøy». 
Ble omdøpt til «Flesa» i 1993, kjøpt av Bjønnes Charter Rederi 1. mars 1998 og ligger nå ved kai på Langbrygga i Stathelle.

Båten er 72 fot lang, veier omtrentlig 85 tonn og kan ta inntil 72 passasjerer på fjordcruise og inntil 50 passasjerer på havfiske. 
Vi har så stor interesse for denne turen ut i skjærgården at vi deler dere i to grupper med første avgang kl. 13.30 hvor de som kom torsdag blir med. 
Neste tur går kl. 16.00 hvor resten får plass om bord.  Så får vi håpe at ingen som kommer fredag og har booket seg på turen blir forsinket i trafikken på vei ned til Langesund. 
Det er forfriskninger tilgjengelig om bord.

Vi ser frem til en hyggelig tur med Andre som er eier og kaptein.  Og vi har bestilt fint vær men vi anbefaler å medbringe en vindtett jakke.

Vel møtt!

Arne Jonny

Husk påmelding til Skandinavisk Corvette-treff

CCN Landstreff 2019 – nyhetsbrev uke 18

 

Da er våren i gang og mange av dere har allerede vært ute og luftet bilen – opptil flere ganger. Været er helt fantastisk og det har vi også bestilt til pinsen.

Ca. 50 biler har meldt seg på til bedømming enten i klasse original eller klasse modifisert. Tor Åge vil lede dommertrioen sammen med Gudmund og Henrik. Vi stiller med en sekretær som holder styr på bedømmingspapirene og 3 mann ledet av Odd Arne som skal sørge for at det alltid står biler klar for å kjøre frem til teltet hvor bedømmingen foregår.

Dommerne benytter AMCAR sitt regelverk for bedømming. Her starter alle biler med 500 poeng og får fratrekk ved feil/mangler, dette også hentet fra regelverket. Det beregnes ca. fem minutter per bil. Når du kommer inn i teltet må taket være på med vinduene i lukket posisjon, du åpner selv bakluke, panser og begge dører og trekker deg så litt tilbake.
Vi har fått hjelp av Tønsberg Fotoklubb til å ta bilde av alle bilene slik at vinnerbilene kan vises frem under premieutdelingen på banketten.

Vi trenger en litt datakyndig kar som kan ta med egen pc, få minnepinnen fra fotografen og finne frem vinnerbilene og presentere dem på storskjermen - ta kontakt med meg om du kunne ordne dette for oss.
Kos dere videre i finværet!

 

Mvh
Arne Jonny

Bytte av navn på Avd Mjøsregionen

Som NSB har nå CCN avd Mjøsregionen valgt å bytte navn. Det nye navnet er nå CCN avd Innlandet. Vi gratulerer og håper navnebytter her var rimeligere.

Vestlandstreffet skal være et uformelt treff. Det legges vekt på det sosiale og mulighetene for å pleie kontakten med andre Corvette entusiaster. Corvette interesserte fra hele landet er velkommen.

 

Se mer informasjon på: http://www.vestlandstreff.corvettebergen.com

Innlogging

Husk meg

Brukerinfo

Vi har 349 gjester og ingen medlemmer på besøk.