Grenstreffet i Halden

Her er det høyt under taket.
Svar
C7Magne
Corvette-Newbie
Corvette-Newbie
Innlegg: 16
Registrert: ons jun 18, 2014 23:53
Sted: Strömstad - Halden
Kontakt:

Grenstreffet i Halden

Legg inn av C7Magne » tir aug 16, 2016 16:27

Ja, så var det tid for årets happening på østlandet, Bilsport Grense treff som er en av de störste bil treffene i Norge, fast denne helgen i August hvert år. :D

Tidligere var dette kun ett Lørdag-Søndag treff kun i Fredriksten Festningen, men med årene så har dette blitt større og større, med ulike merkes klubb treff samtidig, alt fra laste biler,båter,traktorer, til mopeder, hoved saklig US produserte saker, men også noe Europeisk.

Folk, gjester begynner å komme allerede helgen för det hele drar igang, nå starter selv treffet Onsdag med masse aktiviter hver dag ut uken.

Torsdag er det bla. burn-out konkurranse, Ladys night cruising Fredag,
utstillinger og turer rundt hele byen Lørdag, med fokus på centrum av Halden.

Søndag er det GRAND FINALE i selve Fredriksten Festning.

Treffet drar til seg 1000 vis av gjester/tilskuere fra inn og utland.

I år så var det foruten Corvette samling i gågaten (Storgaten) Camaro treff i parken som omkranser gågaten, + det var Pontiac samling litt lenger opp, lengst ned i gaten var det 20-30 talls treff.

Classic Chevy har fast treff noen 100 meter lenger bort, FUN-RUN med 200 biler dro avgårde kl. 1300 til Aremark....utover kvelden er det gratis live Rock´n roll konserter på torget og cruising som lammer hele byen... :lol:

Primus motor for Corvette i Halden denne gang var Tom Jensen som hadde fått ordnet samlet plass til
oss med denne "sunne" interessen i gågaten (les: Corvetter)

Sol, varmt, blå himmel skapte en bra atmosfärs for de närmere 50 Corvettene som dukket opp, vi tok en runde i byen ved 13 tiden å så vel ca. 20 till!!!,som antagelig ikke hadde fått med seg "treffet" i gå-gaten...men uansett, bra att man klarer å tromme sammen 70 Corvetter i Halden helt uformelt!

Kanske noe å tenke på til neste gang vi får tildelt Skandinavisk?....kort vei fra Sverige og Danmark til Halden, å grense treffet kjører reklame for treffet under hele året i forveien via alle Bilsport sine ulike blader, det er mange andre merkes klubber som legger sine års treff till akkurat den uken....bare et "grov forslag" som herved kastes ut...problemet kan väre overnatting- da alt er boket opp hvert år av klubben, men vi kunne kanske bodd i Fredrikstad å hatt treff i gamle byen, hatt utstilling som nå i Halden som endel av treffet.....?

Ha en fortsatt fin sen-Corvette sommer. :)
Vedlegg
1.JPG
2.JPG
3.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
11.JPG
9.JPG
10.JPG
Wildone...

Svar

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Google [Bot] og 2 gjester