Landstreff i Sverige (Sommar mötet 2016)

Her er det høyt under taket.
Svar
C7Magne
Corvette-Newbie
Corvette-Newbie
Innlegg: 16
Registrert: ons jun 18, 2014 23:53
Sted: Strömstad - Halden
Kontakt:

Landstreff i Sverige (Sommar mötet 2016)

Legg inn av C7Magne » man jun 20, 2016 11:22

Sommar-mötet 2016 Sverige! :)

14 dg. etter det Norske landstreffet er det fast lands treff i broder landet. Denne gangen var Grebbestad valgt igjen. Sist dette stedet ble valgt var i 2014 når de feiret 40 år i den Svenske Corvette Klubben. (2015 ble det avholdt på Öland.) 2017 blir det syd Sverige (Karlskrona)

Dette skal være ett ambulerende treff som går rundt hele Sverige fra år til år, men ettersom de har nærmere 5000 medlemmer er det ikke mange steder som klarer over 1000 til middag og parkering/hotel for opp mot 400 biler. :wink:

Men Tanum Strand Hotel har denne kapasiteten, derfor ble Grebbestad valgt enda en gang, noe som gjorde det mulig for Norske Corvette fans på Østlandet å lett ta seg ned for en dagstur.
(kun 30 min fra grensen ved Svinesund)

Været er som dere vet avgjörende for slike treff, om man skal få den riktige stemningen. Med prognoser for DÅRLIG väre hele siste uken före treffet så det IKKE bra ut, men så slo det helt om til knall vær med sol stort sett alle dagene :D (litt grått innimellom de siste 2 dagene.)

Treffet er STORT, mange ankommer allerede helgen före, å har blitt 1 fast uke i ferien til mange medlemmer. Skal man få plass på disse lands treffene så må man väre kjapp på labben når de åpner på meldingen. :?
Ved 40 års jubile var det mange på vente liste som ikke fikk plass, årets Happening rett å slett! :D

Vi har hytte bokstavlig talt på selv treff plassen,(10 m fra hoved parkeringen)
Der hadde vi innvitert Norske klubb medlemmer å andre via sociale nettverk til kaffe/fika på orkester plass Lördagen. Det dukket opp dröyt 15 stk. fra Oslo/Östfold i div. Corvetter å tror de hadde en hyggelig dag på Scandinavias störste Corvette treff. :)

Noen gode Norske Corvette klubb venner dukket opp allerede Fredagen til overnatting i "hagen", sammen hadde vi en hyggelig kveld på terassen med å beskue biler som "rant" inn til treffet.

Allerede Onsdag var det + 50 biler på plass, Torsdag var det +150.
Resten av de 330-350 bilene kom i løpet av Fredagen.

Det er program allerde fra Torsdag, det hele avsluttes Söndag. Torsdag er det innsjekk, bedömming av biler, felles middag/dans på kvelden. Fredag er det bedömming av biler, turer i alle retninger, muse´turer, båt turer, mekke kurs for damer, cruising etc. med middag felles middag/dans på kvelden.

Lördagen er som andre steder "grand-finale", det starter med "rally" i distriktet med spörsmål underveis, lokale US clubben har stoppe poster med spörsmål, + grilling som "lett-lunch" på klubbhuset deres. Rallyet hadde målgang kl.13 på treffstedet (Tanum Strand) der det var utstilling av biler klasse vis mellom kl. 13-17, samt gratis hamburger grilling for deltakerne.

Ett fantastisk skue, mye C6 i Sverige, samme med C5 og C3, men denne gangen var det overaskende lite C1 (kun 3 stk) 12 stk. C2. (4 av de ifra Norge!)

Ettersom jeg (Magne) selv kjörer C7 å det har til nå värt begrenset med denne klassen av naturlige grunner, selv i Sverige til nå (min 3 sessong i C7), så fikk jeg som andre nesten "hake-slepp" av att det dukker opp hele 45 C7!!!, over halv parten i Z06 utgaver... :D Vida med sin 1963 Splitt Window var faktisk eneste med Splitt Window på treffet, noe som er uvanlig da det bruker dukke opp noe av de på Svenske treffene.

Deretter hadde man 2 timer til å gjöre seg iordning for galla middag med premie utdeling/dans. :)

Söndagen våknet vi til konstant V8 brumming i 4 timer fra medlemmer som la ut på hjemreisen, ikke den dårligste lyden å våkne til. :wink:

Vi hadde en ny flott Corvette helg med Corvette venner ifra Norge og Sverige, stort bedre kan det vel ikke bli. Nå er det Lands treffet på Lillehammer som er neste på programmet om vi får det til,
sommeren er dessverre kort....så NYT den til det fulle å kjör PENT.

Med vänlig hälsning,
C7 Magne og "Splitt 63" Vida. :)
Vedlegg
FullSizeRender.jpg
på vei til Sommar mötet 2016, Sverige.
FullSizeRender[2].jpg
förste kvelden före "rushet"!
FullSizeRender[5].jpg
bilene begynner å ankomme Tanum Strand, 50 m kö i innsjekkingen.
FullSizeRender[6].jpg
FullSizeRender[9].jpg
Cruising i Grebbestad centrum Fredag
FullSizeRender[10].jpg
Gult er kult...i Sverige!
FullSizeRender[12].jpg
bedömning av C2 Coupe Torsdagen
FullSizeRender[13].jpg
en runde på treff området med "Splitten" til Vida.
FullSizeRender[14].jpg
utsikten fra altan Torsdag kveld. :-)
FullSizeRender[17].jpg
parkeringen sent på kveld/natt Torsdag
Wildone...

Brukeravatar
C3VETTE
Corvette-Maniac
Corvette-Maniac
Innlegg: 1545
Registrert: tor okt 02, 2008 17:55
Sted: Lyngdal
Kontakt:

Re: Landstreff i Sverige (Sommar mötet 2016)

Legg inn av C3VETTE » man jun 20, 2016 12:17

Flott Reportasje med bra bilder å tekst
Takk for at du tar deg tid Magne

Betyr mye for oss

Mvh Kenneth

Svar

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Bing [Bot] og 7 gjester