CCS Bankalender 2024

Her er terminlisten for Club Corvette Sweden. Vi er hjertelig velkomne på alle arrangementene. Håper flere har ønske og mulighet til å delta. Mer info ligger på https://clubcorvette.se

 

CCS Bankalender 2024

 

Bokade event

8 maj Mantorp bandag och SBF utbildning

25 maj Vårgårda

1 juni Ljungbyhed

6-9 juni Gotland Ring

10 aug Mantorp bandag och KM

Preliminära event

15 maj Malmö RacewayI(reservdatum 14 maj)

14 sep Sviestad

September Monza

September Banträff tillsammans med Viper Club Nordic

27 September Ring Knutstorp


Landstreff Røros 2024

Velkommen til Bergstaden Røros 6. - 9.juni 2024

Lokalavdeligen Midt Norge ønsker alle corvette entusiaster velkommen til  Landstreff i Bergstaden Røros!

Landstreffer er lagt til Røros Hotell,  et moderne hotell utviklet med kjærlighet og respekt for Røros og stedets lange historie.

Her kan du ta på deg tursko ved hotelldøra. Eller du kan beholde tøflene på, og besøke hotellets nydelige og store bad- og spaanlegg der du kan kan nyte utsikten mot den berømte trehusbebyggelsen og kirken Bergstaden Ziir fra hotellets 38 grader varme utendørs boblebad!

På Røros kan du utforske trange gater, gamle gårdsplasser og bygninger. Du finner flere sjarmerende butikker og verksteder i de mange trange gatene. Byen er kjent for sine kunstnere og håndverkere og det blir produsert flere prisvinnende designprodukter her.

Vi i lokalavdelingen er i full gang med planlegging av treffet, og det meste har falt på plass for at du / dere skal få en hyggelig opplevelse på Røros!

Vi ønsker dere velkommen til Bergstaden Røros!

Mvh
Knut Svendsen
leder
Corvette Club Norway
Midt Norge


🌟 Oppgrader Din Corvette-opplevelse – Bli med og bruk Vårt Eksklusive Forum! 🌟

Føler du at din Corvette-passion blir satt i baksetet på Facebook? Vel, det er på tide å gi gass og skifte til en bedre bane! Vårt Corvette-forum er stedet hvor din lidenskap får den oppmerksomheten den fortjener. Her er noen grunner til at du bør komme over i den raskere filen:

🖼️ Knivskarpe Bilder & Videoer: Glem uskarpe, komprimerte bilder på Facebook. Vårt forum lar deg dele dine Corvette-øyeblikk i fantastisk kvalitet. Hver glans, hver linje – fanget perfekt!

🚀 Ta Kontroll Over Ditt Innhold: På Facebook er det lett å miste eierskap over dine egne bilder og videoer. Hos oss er det DU som har kontrollen. Ditt innhold, dine regler.

🎉 Skreddersydd Corvette-Community: Glem å måtte scrolle gjennom uendelige irrelevante innlegg. Vårt forum er dedikert kun til Corvette-entusiaster, noe som betyr at hver tråd, hvert innlegg, er akkurat det du leter etter!

💬 Dypere Samtaler, Sterkere Forbindelser: Her kan du dykke ned i detaljerte diskusjoner, få svar på dine brennende spørsmål og bygge sterkere forbindelser med likesinnede. Det ligger allerede mange innlegg i forumet som kanskje DU kan svare på!

🏆 Eksklusive Konkurranser: Bare for våre medlemmer! Bli med i spennende konkurranser, delta i digitale meetups, og nyt tilgang til unike Corvette-arrangementer.

Så, hvorfor nøle? Skift over til en bedre Corvette-opplevelse nå. Besøk https://forum.corvetteclub.no/ og bli en del av et samfunn som virkelig setter pris på din lidenskap for Corvette. La oss kjøre denne reisen sammen – fortere, bedre, og med mer stil!


Kjøring på lukket bane - 2 uker til påmeldingsfrist Vålerbanen 4-5 august

Kjøring på lukket bane - 2 uker til påmeldingsfrist Vålerbanen 4-5 august

Tiden flyr og det er nå to uker til påmeldingsfristen går ut for deltagelse på treningskjøring på Vålerbanen.  Volkswagen/Audi-klubben (VACN) har gitt oss tilgang til banen fredag og lørdag og ser veldig frem til at vi kommer og gjør arrangementet deres enda mer mangfoldig.

Denne artikkelen skal blant annet si noe om vårt vertskap på Våler 4-5 august.

VW Audi Club Norwegen (VACN) ble stiftet 18. august 1993 og har følgende formål:

  • Samle interesserte i biler primært av merkene Volksvagen og Audi, men også for andre merker i VAG-familien, som f.eks. Seat/Skoda
  • Sørge for arrangementer til sosial og faglig glede
  • Være et organ for utveksling av meninger og kunnskap om emnet
  • Ha kontakt med leverandører og sørge for samarbeidsavtaler.

Klubben består av:

  • Hovedstyret, støttet av Treffpunktredaksjonen, Nettredaksjonen, IT-avdelingen og forummoderatorer. Alle frivillige ildsjeler, ingen ansatte.
  • En rekke lokallag.
  • Årlig ca. 2.500 fornøyde betalende medlemmer.

For medlemmene:

  • VACN har egen medlemsapplikasjon på mobil for bruk hos mer en 100 samarbeidspartnere rundt om i landet.
  • Bladet Treffpunkt med 4 utgivelser og en kalender hvert år.
  • Innlogget på VACN Forum med fullt navn, meldingsfunksjon, søkefunksjon og mye stoff tilbake til 2003.
  • Helg med isbanekjøring, to helger med banekjøring og utstilling på Vålerbanen i tillegg til en rekke lokale arrangementer.

Årets andre banetreff (og VACN hovedtreff) på asfalt går på Vålerbanen den 4. og 5. august 2023.

Vi planlegger for utstilling på lørdag den 5. august – så hvis bilen din ikke er klar så er det på tide å begynne med klargjøring. Det vil være egne utstillingsområder for Mercedes Benz Entusiast Klubb (som i fjor) og for Corvette Club Norway.  Alkohol er ikke tillatt i depot i år (som i fjor)!

Vi ønsker i hovedsak å benytte oss av forhåndspåmelding med bindende påmelding for treffet, for å kunne planlegge og dimensjonere treffet. Ikke minst for å effektivisere innsjekk og redusere kontantomsetning. 

For å få armbåndet som gir tilgang til banen med bilen må du være tilstede på et av førermøtene som arrangeres to ganger daglig.  Første starter kl. 09:00 og det andre starter kl. 13:15.

Du må komme innenfor portene på Vålerbanen innen kl. 12:00 på lørdag for å bli med på bedømmingen av bilene.

Portene åpner kl. 08:00 begge dager.  Sekretariatet åpner og teknisk kontroll starter.  Har du funnet frem godkjente klær og hjelm?

Det gledes!

Arne Jonny


Kjøring på lukket bane - 3 uker til påmeldingsfrist Vålerbanen 4-5 august.

Kjøring på lukket bane - 3 uker til påmeldingsfrist Vålerbanen 4-5 august.

Tiden flyr og det er nå tre uker til påmeldingsfristen går ut for deltagelse på treningskjøring på Vålerbanen.  Volkswagen/Audi-klubben (VACN) har gitt oss tilgang til banen fredag og lørdag og ser veldig frem til at vi kommer og gjør arrangementet deres enda mer mangfoldig.

Det er også kommet opp et ledig dobbeltrom på Skaslien Pensjonat fra fredag til lørdag – ta kontakt om dere ønsker overnatting.

Her er litt bakgrunnsdata om Vålerbanen. NAF Trafikksenter AS ble startet opp i 1993 med et privat eierskap (NAF) på 64% og et offentlig eierskap på 34%.  Siden starten er det investert over 150 millioner kroner og det er 17 fast ansatte i organisasjonen.

Banen opererer etter 3 pilarer – trafikksikkerhet, trafikkopplæring og motorglede.

Trafikksenteret videreutvikles og markedsføres som en utviklings- og testarena  og driver holdningsskapende/bevisstgjørende trafikksikkerhetsarbeid for barnehager, skoler, konfirmanter, russ, rånere etc.

Trafikkopplæring gjøres i form av sikkerhetskurs, førerkortopplæring, kurs i økonomisk og riktig kjøreadferd og kurs for utrykningspersonell.

Motorglede blir det med motorsportsstevner, produktlanseringer, utleie av anlegg og baner og bilklubbtreff som tiltrekker mer enn 80.000 besøkende hvert år.

NAF Trafikksenter har en rekke kjøretøy i garasjene – fra vogntog til lastebiler, toyota GT 86, gokarter, snøscootere og andre typer som du kan leie.

Vålerbanen hotel åpnet 1. februar 2017 med 22 rom, kafeteria, utstillingslokale og mulighet til å være vertskap for 300 personer i utstillingslokalet.

Organisasjonen ønsker å bli Norges største leverandør av motor events med høy kvalitet og god service.  Det er lov å være best!

Bildet av anlegget viser de tre sløyfene det er referert til i invitasjonen. Sløyfe 1+2 er 2,3 km lang, sløyfe 3 er 1,2 km lang.

 

Vel møtt.

Arne Jonny


Treningskjøring på bane – Våler 4-5 august 2023 viktige dokumenter

Treningskjøring på bane – Våler 4-5 august 2023

Viktige dokumenter å lese igjennom.

I samarbeid med Volkswagen and Audi Club Norwegen (VACN) er CCN invitert til å delta på deres treningsdager (ingen tidtaking) på Vålerbanen fredag 4. og lørdag 5. august 2023.  Det kjøres 20 minutters heat med sjåførene inndelt i nybegynner, litt god og god!  Portene åpner kl. 08:00 begge dager og kjøringen avsluttes kl. 19:00 begge dager.

VACN ønsker velkommen så mange Corvetter som mulig – på og utenfor banen – og har avsatt et eget område til utstilling av våre biler på lørdag.  Oppmøte senest kl. 12:00 for å bli med i bedømmingen  Vi setter opp 3 premier (lengstr kjørt, fineste oldtimer 1993 og eldre, fineste 1994 og nyere) og får bistand av VACN til bedømming – premieutdeling lørdag kl. 15:15.   Mercedes-klubben er også invitert og vil ha tilsvarende opplegg.

VACN har nå kommet med de aktuelle prisene for kjøringen på Våler og de er ytterligere redusert fra de prisene jeg oppga i min annonsering av arrangementet 26. mai 2023.  CCN deltager-avgift blir nå som følger:

  • Banekjøring begge dager, inkludert obligatorisk forsikring for èn sjåfør – 1.700,- kr.
  • Banekjøring for 1 (èn) dag, inkludert obligatorisk forsikring èn sjåfør – 1.000,-kr
  • Ekstra sjåfør, dekker kjøring hele helgen, forsikring inkludert – 700,- kr
  • Passasjer (obligatorisk forsikring) – 250,- kr

 

CCN Sportskomite gir 650,- kr i støtte til en sjåfør (som kjører 1 eller 2 dager).  Beløpet vil bli tilbakebetalt i etterkant direkte fra CCN kasserer.

Jeg minner om at det blir satt opp et eget CCN heat om vi blir mer enn 12 biler lørdag.

Vi er tre par som skal overnatte på Skaslien Gjestgiveri fra fredag til lørdag.   Ring dem på tlf 629 46 666 om du/dere vurderer å gjøre turen til en overnattingstur.

Fra VACN banereglement  sakser jeg følgende:

  • Convertible har ikke anledning til å kjøre på banen
  • Påbudt med godkjent hjelm
  • Hansker og gode sko som gir bra kontakt med gass/brems/clutch
  • Klær i form av kjøredress eller klær av bomull eller ull – skal være heldekkende
  • Flaggregler fra Norges Bilsportsforbund

VACN har oversent noen dokumenter som beskriver hva som skal skje denne helga.  De har også sent over et eget skriv med rabatt-koder for CCN-medlemmer.  Om du ønsker å delta på denne banekjøringen ber jeg deg sende meg en sms eller email eller ringe meg for å få tilsendt rabattkodene.

Minner om at påmeldingsfristen er satt til 2. august 2023.

Fra VACN har vi fått følgende viktige dokumenter å lese igjennom:

1 VACN Hovedtreff Corvette Club 20230629  (KUN for medlemmer – bare sendt på email)

2 Reglement_Banekjøring_VACN_v1.6

3 NBF Flaggregler 2023

I forbindelse med vår deltagelse i Autoslalom arrangert av KNA Drammen på gokartbanen på Kongsberg, har vi i samarbeid med Amcar laget et skriv som forklarer hvordan setebeltene på tidlige Corvetter virker.  VACN har studert skrivet og vil benytte dette som grunnlag når bilen går gjennom teknisk kontroll på Våler.  Vedlagt her for at du med en eldre bil kan printe det ut og ha det liggende i hanskerommet for fremtidige tekniske kontroller.

4 CCN – sikkerhetsbelter 13062023

NB! Vedleggene 2-3-4 er lagt inn på CCN web-siden under nyheter.

Så håper jeg at dere holder av datoen i kalenderen deres om dere ønsker å komme på dagsbesøk fredag og /eller lørdag for å kjøre, se på og stille ut bilen deres.

Dette er en fin anledning til å lage cruizinger fra nord, sør og vest til Vålerbanen!  Adressen er Damvegen 90, 2435 Braskereidfoss.

 

Med sportslig hilsen

Arne Jonny Bjune

980 52 967

arneturboc3@gmail.com


Treningskjøring på bane – Våler 4-5 august 2023

Treningskjøring på bane – Våler 4-5 august 2023

I samarbeid med Volkswagen and Audi Club Norwegen (VACN) er CCN invitert til å delta på deres treningsdager (ingen tidtaking) på Vålerbanen fredag 4 og lørdag 5 august 2023.  Det kjøres 20 minutters heat med sjåførene inndelt i nybegynner, litt god og god!  Oppstart kl 09:00 med avslutning kl 19:00 begge dager.  VACN ønsker velkommen så mange Corvetter som mulig – på og utenfor banen – og har avsatt et eget område for utstilling av våre biler.  Vi setter opp noen premier og får bistand av VACN til bedømming – premieutdeling lørdag ettermiddag.

Som inviterte sjåfører får vi hyggelig pris på deltageravgiften – hva det blir vil vi komme tilbake til.  Om du ønsker å ha med deg en veileder på første turen er det tilgjengelig.  Vi setter opp eget førermøte for oss fra CCN.  Eget CCN heat om vi blir fler enn 12 biler lørdag.

Skaslien Gjestgiveri er kontaktet og et begrenset antall rom (dobbel/enkel) er reservert fra fredag til lørdag.  Da kjøringen foregår i beste ferieperiode, har de anmodet om en navneliste fra oss innen utgangen av mai for å opprettholde reservasjonen.  Tilbudet vi har fått er som følger:

14 dbl.rom
Pr.pers. i dobl. rom m/frokost, pr.pdøgn kr 800,-

8 enkeltrom
Pr.pers. i enkeltrom m/frok., pr.døgn     kr 1050,- /950,- for mindre enk.rom

De kan tilby forhåndsbestilt bevertning som følger;

2 retters middag pr.pers. kr 475,-

3 retters middag pr.pers. kr 650,-

Dersom du ønsker å benytte deg av tilbudet om overnatting – ta kontakt med undertegnede innen 31. mai 2023.

Så håper vi at alle dere som ønsker å komme på dagsbesøk fredag og /eller lørdag  for å kjøre eller se på, holder av datoen i kalenderen deres. Mer informasjon rundt arrangementet vil komme i midten av juni.

Dette er en fin anledning til å lage cruizinger fra nord, sør og vest!

 

Arne Jonny Bjune

980 52 967


Biltreff og tilbud i butikken. Oslo, juni 03/2023 - Romac AS

Ta med deg godt humør og ren bil til årets biltreff på Romac.

Vi serverer burgere og brus til alle som møter opp. Butikken er åpen, så man kan ta en runde å se på det grommeste innen verktøy.

Jerikoveien 14, 1067 Oslo

Påmeldte Skandinavisk Corvette Treff 2023

En har nå mulighet til å se hvem som har meldt seg på treffet ved å trykke på knappen “Se påmeldte deltakere her”
som dere finner på påmeldingsiden https://forum.corvetteclub.no/pamelding-skandinavisk-corvette-treff-2023/