Ombygging av lykter C3

Hva må jeg tenke på angående import og førstegangsregistrering...
Svar
Brukeravatar
henning
Site Admin
Site Admin
Innlegg: 998
Registrert: tor jan 01, 1970 02:00
Sted: Bergen
Kontakt:

Ombygging av lykter C3

Legg inn av henning » tor mar 27, 2008 00:24

Legger ut en link til artikkelen under dette forumet og. Så blir den forhåpentligvis letter å finne neste gang noen trenger informasjonen. (ref: Røde baklys)Ombygging av lykter C3

Biler registrert før 1971 blir godkjent med originale blinklys uten problemer de aller fleste steder her i landet. Men på biler registrert etter 71 har Vegdirektoratet innskjerpet reglene. Ihvertfall skylder de lokale biltilsynene på det. Veteranbiler registrert etter 71 skal i utgangspunktet ha orginale lys, men Vegdirektoratet har funnet et smutthull som heter at: "dersom trafikksikkerheten svekkes" skal lysene bygges om. Derfor blir man pålagt å bygge om til orange blinklys på de fleste trafikkstasjoner. Temmelig tåpelig spør du meg. Men, men. Det er gjort på 2-3 timer å bygge om, og vi viser deg hvordan her.


Les artikkelen på CorvetteBergen.com/TekniskeArtikler

Brukeravatar
Bronze
Corvette-Newbie
Corvette-Newbie
Innlegg: 45
Registrert: lør jan 26, 2008 15:33
Sted: Ulefoss i Telemark
Kontakt:

Re: Ombygging av lykter C3

Legg inn av Bronze » fre mai 30, 2008 17:25

Hei.

Da jeg viste bilen min i januar, godkjente tilsynet det røde blinklyset bakover, men sa at jeg måtte gjøre noe med de røde markeringslysene bak på sidene....dette skulle være orange sa de, pluss at de ville ha hvitt parkeringslys fremover, men ergo så ble også hvitt blinkys fremover godkjent faktisk!! (Holdt på å dåne jeg..)

De fremhever jo at det skal være originalt, men markeringslyset bak på sidene vil de ikke godkjenne uansett...mange rare regler som de mer eller mindre lager sjøl avdelingsvis..
91 Ford Sierra (Si`rumpa)
78 Corvette Pace Car

Svar

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester