[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Corvette Club Norway • Corvette-treff på Ilseng
Side 1 av 1

Corvette-treff på Ilseng

Lagt inn: tor jun 26, 2008 22:28
av vetteboy
Hei kjære Corvette-folk!

Søndag 13. juli planlegger vi i Mjøsregionen å lage et Corvettetreff hos HGB (Hedmark Gass og Bilservice) på Ilseng. Dette er en bensinstasjon som er bygget opp med 50-talls stil, og har som mål å lage et stort miljø rundt stasjonen. Både innen racing og entusiast-bil. Stasjonen har allerede hatt mange vellykkede treff som har trekt til seg folk fra mange av landets kanter, så det ser ut som at stasjonen kommer til å bli en god møteplass for bil og racingfolket. (Rune Rudberg har allerede vært der og spunnet piruetter med sin Short-Car!) Det ser også ut til at stasjonen blir fast stoppested under Mjøsa-rundt cruisingen 1. mai hvert år. Under årets mjøsa rundt stoppet det rundt 50 Am-Cars der til tross for dårlig vær. Rett ved sidenav ligger en stor tomt som tilhører stasjonen hvor både utstilling og camping er mulig.

Undertegnede har jobbet på denne stasjonen og kjenner innegaveren/initiativtakeren godt, og han har gitt utrykk for at et eget Corvette-treff er ønsket og vi er hjertelig velkommen der. Stasjonen har eget verksted der de bygger om bensinbiler til Propandrift, og med besinpris på snart 15kr literen så lønner propandrift for 5kr literen seg for ganske mange. De har også kontakt med Summitracing og Vette, Brakes and Products i USA. Mer informasjon om stasjonen kan du finne på www.gasskonvertering.no.

Håper vi kan lage et treff på denne stasjonen og bidra til å lage et godt bilmiljø her.
Hvis du lurer på noe, kan du ringe eller sende mail til undertegnede. Mer info blir lagt ut etterhvert. Meld også din interesse her på forumet! :)

Mvh Jonas Martin Torsmyr
jonasmartint@gmail.com
tlf: 98601014

Re: Corvette-treff på Ilseng

Lagt inn: fre jun 27, 2008 01:01
av Mr. Camaro
Da ser det ut til at vår butikksjef har kjøpt seg en Corvette til anledningen. Jeg vil herved ønske alle velkommen til vår stasjon og håper været er med oss denne treffdagen...!

Hilsen daglig leder
John Erik Strand

Re: Corvette-treff på Ilseng

Lagt inn: fre jun 27, 2008 19:54
av vetteboy
Ser man det ja! :)

Kom igjen folkens! Da er resten opp til oss! 8)

Re: Corvette-treff på Ilseng

Lagt inn: tir jul 01, 2008 21:52
av vetteboy
Ingen som kunne tenke seg å være med på et Corvette-treff på Ilseng?! :?

Dette er ikke ment som et lokalavdelingsmøte, men et treff for hele klubben! :D Håper ikke dette har blitt misforstått!

Noen interesserte? :)

Re: Corvette-treff på Ilseng

Lagt inn: tir jul 01, 2008 22:15
av HARRY
Hc er klar for Gatebil den helgen, men kan jo lett forflyttes søndag :) Bør vere noen som har tid, men midt i fellesferien er ikke alltid like lett :)
Hva med en hel helg senere i høst ? :)

Re: Corvette-treff på Ilseng

Lagt inn: lør jul 12, 2008 15:50
av vetteboy
yr.no melder om kjempevær på Ilseng i morgen! :)

Vi møtes på Texaco på Olerud City kl. 12.00, og kjører felles derfra og ut til Ilseng.