Møter i Bergen 2011

Mer info om avdelingen på www.CorvetteBergen.com
Svar
Brukeravatar
CorvetteClub-Bergen
Corvette-Newbie
Corvette-Newbie
Innlegg: 89
Registrert: tor jan 01, 1970 02:00
Sted: BERGEN
Kontakt:

Møter i Bergen 2011

Legg inn av CorvetteClub-Bergen » lør jan 08, 2011 23:15

VIKTIG MELDING !
Angående medlemsmøter 2011
CCN avdeling BERGEN.

Siden starten har vi hatt våre faste medlemsmøter siste onsdag i måneden. Dette vil i 2011 bli endret til FØRSTE ONSDAG i måneden. Bakgrunnen for dette er at styret har diskutert aktiviteter for det kommende året og vi har kommet til at forandringer fryder. I 7 år har vi møttes på Dollyen og maten har fått uforskammet mye oppmerksomhet :-) Ved regnværsdager og på vinterhalvåret har vi stort sett vært inne på pizza-sjappen og slått av en prat. Styret har oppfattet det slik at mange nå er litt mettet på dette og savner et mer innhold på møtene. Derfor har vi i dag hatt et styremøte hvor vi har sett på et mer spennende møteopplegg for 2011.

Allerede første møte vil vi ha garasjebesøk, og flere skal det blir. Avgjørelsen for å flytte til FØRSTE ONSDAG i måneden, var for å kunne kombinere vårt medlemsmøte med Cruise Nighten til Bergen Amcar Club. Dette vil gi færre aktivitetsdager men forhåpentligvis gi et større trøkk når det skjer. Planen er da å møtes på Minde og kjøre vårt eget opplegg frem til 8/9-tiden og så ta del i Cruise Nighten. Man kan selvsagt også velge kun å delta på selve medlemsmøte.
Først var tanken å bare endre onsdagene i sommerhalvåret, men for å ikke forvirre med for mange onsdager, så flytter vi hele året og treffes derfor FØRSTE ONSDAG I MÅNEDEN fra og med Mars.

Det vil antakelig bli noen endringer i klokkeslett, men dette vil vi komme tilbake til. Antakelig vil sommermøtene starte en halv time eller time før tidligere. Det er viktig å holde seg oppdatert via nettsidene. Terminlisten oppdateres jevnlig, så følg med...

Dette gjør nå at det meste av aktiviteter for Bergen i CCNs trykte veggkalender 2011 blir feile.

Vi håper forandringene faller i smak og at de gir dere som medlemmer et mer spennende aktivitetsår sammen med Corvette Club, Bergen.

Svar

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest